Datin sabah xxx wi dating

Posted by / 30-Aug-2019 05:51

Datin sabah xxx

The ODA monitors enquiry and complaint levels and the issues complained about.

It can intervene if it sees worrying trends or serious matters of concern.

Kisah yang ingin saya ceritakan adalah berdasarkan cerita yang sebenar. Aku merupakan seorang Executive disebuah firma Kewangan di KL dan sudah berkahwin dan mempunyai anak.

Aku telah berkenalan dengan seorang wanita (dah kahwin pun)yang berasal dari Singapura secara tidak sengaja semasa melayari ruangan chatting.waktu itu entah kenapa nafsu seks aku terasa kuat sekali sehingga bila masuk chatting asyik nak ajak chatters perempuan sembang pasal sex (sememangnya aku kuat seks sampai orang umah aku tak tahan dikerjakan oleh aku).

Sejurus aku sampai di hotel aku talipon wanita tersebut yang mana ikut perjanjian kitaorang berjumpa kat coffea house dulu,last-last dia kata takut terserempak dengan member dia kat bawah,jadi dia suruh aku naik atas ke bilik dia.dapatkan no bilik dia dan dengan rasa debaran masih ada aku menuju ke lif.

aku geram sebab kalau boleh aku nak jilat air pantat dia…tapi kena tunjuk baik jangan gelojoh…selepas kissing aku start jilat badan dia bermula dari tetek dia, puas aku nyoyot sambil aku geselkan batang aku celahh-celah pantat dia.dah mula berdengus bila aku sampai kebahagian pantat dia…mmmm..begitu jelas sekali dan cantik sekali pantat dia bila aku sudah berada dicelah kangkang dia…aku suruh dia buka kangkang luas-luas supaya mudah aku untuk menjilat pantat dia…mmmmm..

aku terus jilat pantat dia yang penuh dengan air dia…dan sedut air yang mengalir.merengek kesedapan dengan matanya nampak dalam keadaan stim…terus mainkan lidah aku dicelah2 pantat dia sambil mencari biji kelentit yang aku idamkan dan aku gentel sepuas2nya.berada di dalam kesedapan sampai terangkat-angkat bontot aku kerjakan.mani dia mengalir dengan banyak bila aku jilat tanpa henti..(favourite aku tuh)..ahhhhh..ahhhh.sayang…dalam lagi..

We do not own, produce or host the videos displayed on this website. We have no control over the content of these websites.

We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the links.

Datin sabah xxx-84Datin sabah xxx-34Datin sabah xxx-29

I'm loving, caring and understanding especially to my man.. I'm a purposeful lady and I think I have interesting and strong personality as well..

One thought on “Datin sabah xxx”